maanantai 30. joulukuuta 2013

Tadaa,meiän olkkarissa näyttää nyt tältä

Ihana pieni kuumepotilas oli napannut sohvalta lampaantaljan ja köllii sen päällä katsellen lastiksia.
Kuusesta minen luovu vielä ainakaan viikkoon,mutta muuten olen kyllä hävittänyt kaikenlaista tavaraa.Karvamatto lähtee täältäkin vaihtoon ja tilalle haluaisin musta valkoista annoa.

Ikkuna myöskin saa olla niin kauan ilman verhoja että löytyy täydelliset tilalle.Ideoita?

Kuva jälkeen ja ennen :)






Meillä on lasten serkku yökylässä vielä muutaman päivän.Pieni kaaos vallitsee lastenhuoneissa kun toisessa on sänky levitettynä ja toisessa käydään vain sotkemassa?Tai hakemassa peittoja tai tuodaan toisen huoneen ylimääräisiä tavaroita.
Sain meidän makkarin ja vaatehuoneen siivouksen päätökseen ja se vanha avohylly rumilus jouti pois kun sain miehen lehdille raivattua yhden tupla yläkaapin,ihanaa.Näyttää paljon paremmalta vaikka tässä valotus on taas mitä on.Karvamatto saa vielä lähteä.sitä tuleeko sen tilalle jotain en vielä tiedä,aika näyttää.

lauantai 28. joulukuuta 2013


Haluaisin arkun tilalle jotakin tällaista pöytää,voisi olla lehtiä alaosassa mutta silti pöytä olisi siisti ja
saisi laskutasoa tarvittaessa ja ainahan voi polttaa tuikkuja ym

Siivousintoilua,TAAS


Jo tapaninpäivänä aloin kattelemaan muutamaa kaappia ja karsin vähän ylimäärästä pois,
arkku sai lähteä viemästä tilaa,karvamatot lähtee vaihtoon,jotain helppohoitoisempaa tilalle kiitos,
sisustuslehti kokoelma pienenee, 100 lehteä lähtis heti kiertoon kunhan uusi koti löytyisi en raaski heittää paperinkeräykseen.Ja jotain verho muutoksia olkkariin,mitäs mieltä olette sopisko olohuoneeseen laskosverho?

keskiviikko 25. joulukuuta 2013

Joulupäivän puuhia



Tässä meidän joulupäivän puuhia,nyt kattauksessa myös pöytäliina jota en vaan eilen jaksanut silittää.Syötiin hyvin ja jälkkäriks oli kahvia ja valkosuklaa-pipari-glögi kakkua.
Isovanhemmat kävi tervehtimässä ,käytiin nopsaa vielä haudalla ja nyt telkkarin ääreen leffaillan merkeissä Itse ilkimys 2

Jouluaatto!





Jouluaatto oli aika rauhallinen,pienin sairastui vatsatautiin aatonaatto iltana,eli oli melkein koko jouluaaton peitoissa sohvalla.Onneksi piristyi sen verran lääkityksellä että jaksoi avata lahjoja.
Lapset sai tänä vuonna maltillisesti lahjoja,ihanaa.Mun mamma oli tehnyt mulle jouluksi nämä ihanat palmikkosukat,niin ihanat.

Käytiin haudoilla,pikapiipahdus vuorotellen mummuloissa terveiden lasten kanssa,hyvää ruokaa ja sopivasti herkkuja.

Harmittaa kun unohdin kameran kun lähdimme haudoille,sieltä olisi saanut ihania jouluisia tunnelmakuvia,ja ehkä pöytäliina olisi ollut aaton kattauksessa kiva mutta ehkä sitten tänään.

Aatonaaton tunnelmia!



Raskas työviikko loppui aaton attoiltana klo 18.00.Siitä alkoi meidän rauhoittuminen jouluun.
Toki se rauhoittuminen tämän porukan kanssa on vähän niin ja näin,olisko jännityksellä ollut osansa tässä hommassa?No kaikesta huolimatta ystävät kävi glögillä ja kivaa oli!

sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Rauhallista Joulua!

Tähän kuvaan on hyvä lopettaa jouluvalmistelut ja ryhtyä rauhoittumaan joulun viettoon.

4. Adventti

Ihanaa viimeistä adventti sunnuntaita,2 yötä Jouluun.Vielä 2 työpäivää ja sitten lupaan rauhoittua joulun viettoon rakkaitten kanssa!

Joulunalus puuhia!





Meidän jouluanalus viikkoon mahtuu monenmoista,mullahan on nyt 6 päivän työputki menossa joka tuo haasteita matkaan.Joka mahdollisessa välissä yritän kuitenkin rauhoittua ja tunnelmoida kynttilän valossa.Glögiä meillä lämmitetään myös jatkuvasti kun lapsetkin siitä tykkää.

Opettajia muistettiin tänä jouluna pienellä jouluisella paketilla jossa oli servetti pakkaus,pussi jouluteetä ja pieni enkeli piparimuotti muistoksi.Ihanaa kun koululaisilla alkoi joululoma helpottaa vähän tätä meidän touhua.

Myös ekaa kertaa tänä vuonna tein itse joululaatikot,hyviä tuli eli perinne jatkukoon ensi vuonna

keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Nyt 6 päivän työrupeama ja sitten on JOULU!

Näillä tunnelmakuvilla on ihana aloittaa taas vapaitten jälkeen työt.kotona alkaa olla kaikki valmista.
Pientä siivousta vielä lähempänä ja ruokakauppa reissu,sitten saa joulu tulla,ihanaa.
Aattona on tarkoitus vierailla molemmissa mummuloissa ja haudoilla,joulupäivä ja tapani ladataan akkuja vaikka pyjamat päällä.katsotaan miten onnistuu.

Nyt työt kutsuu,ihania joulunaluspäiviä,nauttikaa!

tiistai 17. joulukuuta 2013

6 päivää jouluun,joulustressiäkö?



Eilen tehtiin pullaukkoja ja tein pakkaseen valkosuklaakakun joulua varten.Joulustressi alkaa nostamaan päätään,ei oikeastaan muun kuin siivouksen suhteen.Onneks mulla oli se kirppispöytä 8 viikkoa eli enin ylimääräinen kama on poissa,mutta silti tavaraa on liikaa.Ja kun 4 pienintä perheen jäsentä vähät välittää miltä meillä näyttää ni kaaos on selvä.

Ehkä mullakin on harhaluulot miltä 4 lapsisen perheen koti näyttää tai miltä sen kuuluu näyttää.
Olis kiva nähdä oikeita sisustuskuvia,missä olisi oikeita koteja joissa ei oo ehditty siivota sotkuja piiloon.

Joo ja tiedän että kun meilläkin on sen aika että aina on siistiä ei täällä asu enää mun lisäkseni kuin ukkokulta ja seki viettää kaiken aikansa autotallissa :)

maanantai 16. joulukuuta 2013

Joulutunnelmaa ulkona!



Vapaa jatkuu,aion tämän postauksen jälkeen painella nukkumaan ja nukun kaiken univelan pois,(toivottavasti)että jaksaa painaa töitä ja nauttia myös sitten joulusta ja sen tuomista vapaista.
Eilen ulkoiltiin,käytiin kauneimmissa joululauluissa,piipahdettiin ystävien luona ja nautittiin.
Tällä viiikolla on ohjelmassa enää ruokakaupassa käynti,sitten voi Joulu tulla :)

sunnuntai 15. joulukuuta 2013

9 päivää Jouluun




Joulukuu on edennyt nopeasti.Edellinen päivitys tuli ekana adventtina ja nyt on jo kolmas.

Paljon on ehtinyt tapahtua,lahjat ovat sujahtaneet paketteihin,maustekakkuja on tehtailtu tällä kertaa lasten kummeille,kodin suurin joulusiivous on tehty,sauna on saanut pinnoilleen uuden värin,on ulkoiltu,tehty hirrveästi töitä,nyt ansaitulla 4 päivän vapaalla,sitten loppurutistus ja jouluna saa nauttia taas vapaista.

Ylimmän kuvan lyhty on muuten hankinta Perfect Home kutsuilta,tulip lyhtyjä odotan saapuvaksi ensi viikolla.Jälkiruokakulhoja jäin vielä miettimään ne olisi ollut tosi kivat.

tiistai 3. joulukuuta 2013

Meidän viikonloppu ja 1. Adventti




Meillä juhlittin sunnuntaina 9-vuotiasta neitiä ensimmäisen adventin kunniaksi.Énsin juhlittiin luokan tyttöjen kanssa ja sitten perään sukulaisten kanssa.Hulinapäivä mutta omalla tavalla ihana.

Joulu meillä alkaa olemaan valmiina,vielä kun joku jaksaisi tehdä astetta paremman siivouksen ni se olis siinä.

Ensimmäinen joulutervehdys Arabialaisen maustekakun muodossa lähtee myös tänään matkaan,
koristeena askartelumassasta leivottu kuusi.