sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Meidän pääsiäistä!





Pääsiäisen aikaan on mahtunut monenlaista.Käytiin perjantaina lasten kanssa hällskärin laavulla paistamassa makkaraa,lauantaina trulleiltiin ja karkkisaalis oli ihan valtava,myöskin pääsiäis koristeita kotiutui koulusta kiitettävä määrä :)
Olohuone on näytellyt isoa osaa meidän lomassa.Ollaan hyvällä omalla tunnolla vallattu sohva useana iltana ja katsottu perheenkanssa hyviä ohjelmia ja ladattu akkuja.

sunnuntai 24. maaliskuuta 2013


Nämä tarttui mukaan s-marketista kun nopsaan eilen uimakouluun kuskauksen lomassa poikkesin hakemaan multapussin sekä pari pääsiäisruoho pussia.Nämä saavat ilahduttaa aikansa sisällä ja kun ovat kukkineet ja kukkapenkit ovat sulaneet siirrän ne ulos ilahduttamaan meitä ensi keväänä
Mallan makeista tuli mieluinen paketti loppuviikosta.Nämä ihanat ib laursenin murokulhot.
Kulhot ovat aivan täydellisen muotoisia ja sopivan kokoisia ja näin ollen ahkerassa käytössä.

perjantai 22. maaliskuuta 2013

Sohvan päivitystä


Kirppikseltä tarttui tällaset ruskea/valko ruudulliset tyynyt jotka sopi täydellisesti meidän sohvan kanssa.Olen miettinyt Annon vähän värikkäämpiä tyynyjä mutta uskon että kyllästyisin niihin.Nämä saavat nyt palvella hetken aikaa

Perjantai iltaa


Viikko on mennyt kamalan flunssan kourissa,nyt alkaa ehkä hieman helpottaa.Mullahan on edelleen se kirppari pöytä jonne vein taas tänään lisää tavaraa,ihanaa meillä on jo hyvä tilanne.Nyt pitäis käydä vielä kesävaatteet läpi ja vauva ja nuorisosänky lakanat...

Isäntä tekee taas 16 tunnin päiviä että saadaan sitten nauttia viikko kanarian lämmöstä,tällaiset vuorot kieltämättä ovat haasteellisia puolikuntoiselle.Mutta hyvin ollaan selvitty.

lauantai 16. maaliskuuta 2013

Vapaapäivän saldoa

Ollaan käyty haudalla,siivottu,leivottu lässähtäneitä muffinsseja, nyt vielä yhden uimakoulu ja sitten voi alkaa rauhoittumaan.

Aurinkoista viikonloppua!




Meidän aamu lähti käyntiin trulli korttien piirustuksella sekä R-harjoittelulla.Aurinko paistaa ihanasti houkutellen ulos.Tänään muistellaan myös 5-vuotta sitten poisnukkunutta Vaaria joka oli mulle kaikki kaikessa,isää kun ei ole koskaan ollut.Vieläkin silmä kostuu pelkästä ajatuksesta kumpa vaari olisi vielä täällä.Uskomatonta kuinka kova ikävä vieläkin voi olla.

tiistai 12. maaliskuuta 2013

Tunnelmointia,taas...

Takana työpäivä,ihana kyläily ystävän luona,nyt tunnelmointia kotona kun lapset ovat rauhoittuneet lastiksien ääressä sauna lämpiää.Tunnelmallista iltaa kaikille!

maanantai 11. maaliskuuta 2013

Ihana aurinkoinen päivä

tällasta täällä tänään.Aamu alkoi kouluun kuskauksilla puoli ysiltä,siitä jatkettiin kallen kanssa kuntosalille.Kalle meni touhulaan ja minä tein reilun tunnin sali treenin. Sitten matkamme jatkui kirpputorille pöytää järjestämään,meillä on ollut kohta 2 vkoa pöytä ja saldo oli huikeat 300e. Olen jo useamman kerran kun olen pitänyt kirppispöytää olen sitten voitolla ostanut jotain kivaa kotiin.Viimeksi ostin uuden sängynpeitteen meidän sänkyyn sekä 3 pentikin valaisinta.Nyt en ole vielä ihan varma mihin rahat käytän,palaan siihen myöhemmin. Kotona ajattelin jo aloittaa siivouksen,mutta into lopahti.Matot oottaa eteisessä ulospääsyä ja pyykit keinutuolissa viikkaajaa.Jostain kummansyystä on talomme kaaoksen vallassa heti kun alkaa porukkaa kotiutuun.Tiedän että tämä on väliaikaista ja se joskus loppuu mutta silti ahdistaa ja meinaa voimat loppua kun en tahdo jaksaa tehdä enää kaikkea.

sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

5000 raja ylitetty

Bloggaamista takana nyt reilu vuosi ja nyt on sivuilla 5000 kävijää.Lukijoita ei ole tullut ja se on sinällään pieni pettymys. Jatkaako vai lopettaa sitä pohdin kovasti.Kiitos kaikille kävijöille :)

lauantai 2. maaliskuuta 2013

Hello pitkästä aikaa

Ollut taas aikamoinen blogi tauko.Tässä tunnelmia meidän lauantai illalta.Oon nyt viikon vienyt kirpparille tavaraa ja ilokseni olen saanut huomata että meillä alkaa monessakin paikassa näyttää kivemmalta kun ei ole ylimääräistä tavaraa.mm astiakaapit ovat kivoja kun sieltä on lähtenyt kiertoon kaikki epäkäytännöllinen ja eri pari astiat.Myös mun ylimääräiset heräteosto takit ja kengät on poissa,jotain tarkoin harkittua on tullut tilalle mutta silti eteisen kaapit näyttää hyviltä:) Lauantai iltamme jatkuu hyvin rauhallisissa merkeissä,ehkä jonkun elokuvan parissa.